Jag vänder kapitel och vem vet jag kanske hoppar direkt till slutet

Har nästan haft den här bloggen i ett år nu. Så himla mysiga minnen. Lever man så lever man. Men nu tänkte jag iallafall börja med en ny blogg. Checka mig gärna på:
http://appel.devote.se/

Jag hade testat allt plattång, locktång, badmössa. Till sist klippte jag av mig håret och blont blev det också.



På fredagsmorgonen spenderade jag några timmar hos frissan. När jag kom ut därifrån var jag blond och korthårig. Lite omväxling. Gillat alla chockade blickar och gulliga komplimanger, själv älskar jag min nya frisyr. Fredagkvällen bjöd på 18-års fest hos sandra god mat och galna tjejer. Medans dom andra drog ut på puls sen så drog vi i nyktergänget jag, becca och cam hem till cam. Till slut somna jag i cams säng. Igår fyllde far min år så hela tjocka släkten och hans vänner var här. Nu har jag söndagsångest. Ska göra klart allt plugg och sen drar jag iväg till min pojkvän. Sussar över där också.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Vi svetsar så hårt att golvet brinner och camillas skor får brännskador


SPARKDRÄKT


Sparkdräkt/jumpsuit veromoda, hatt monki.

Efter jag kom hem från skolan så myste jag i min ormliknande sparkdräkt framför filmen "hur många lingon finns det i världen?" med mammi, mysig film. Imorgon är jag ledig o guuu vad mycket som ska hinnas med imorgon. På kvällen blire att fira Sandra på 18 årsdagen, sen sussa över hos cami.  Känns som det kommer bli en bra fredag, eller nej det kommer bli en awesome fredag.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Kvällens repeat låt



Tänk att en sån underbar låt kan komma från programmet idol. Moa från Allingsås får stå för kvällens repeat låt.

Rastlösheten tar över mig, gillar inte att inte göra någonting. Jag skulle göra allt för ett samtal till ett äventyr.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

En helt vanlig måndag

Så var det måndag igen. Kriga mot eld imorse på svetsningen, tittade på regnbågen på Naturkunskapen och åt något halvt ätligt på skollunchen. En helt vanlig måndag alltså. Längtar redan till helg, eller längtar till något som jag kan längta till. Visa ord.



PUSSPÅOMVÄRLDEN


Fulla för kärlekens skull



Så var det söndag igen. Haft en underbar helg som bara spenderats med min älskade pojkvän Erik. I fredags så såg vi den sista Harry potter filmen på bio, underbart bra. Sen så blev jag bjuden på restaurang. Kvällen slutade med att vi somnade framför en dålig skräckfilm. Igår så tänkte jag o Erik visa våra matlagnings skills, så på kvällen bjöd vi över Cam o Becca för att äta lite tacos. Lite prat, fin musik, skratt o dricka på det. Efter drog vi iväg till Jocke o Jesper. Dom håller på att flytta in, så camilla bytte om till målarbyxor, tog penseln i handen och började måla väggen medans hon höll en starköl i andra handen. Det var så hon blev man för en kväll. Sen när Erik och jag blev trötta så drog han och jag hem till honom. O idag har vi mest sovit hela dagen. Nu är jag hemma hos mig, städade nyss så jag nu kan se golvet i mitt rum och nu slåss jag med söndagsångesten. Får se vem av oss som vinner.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Det var en fin torsdag, kanske den finaste



Bilder från tjejfesten hos cam i torsdag. En fin torsdag med fina vänner.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

TORSDAG DEN NYA FREDAG



Det blev fiesta at cams place igår. En najsig torsdagskväll med tjejgänget, vi spelade kort, dansa, snacka och sjöng falskt till disneylåtar. Strax innan jag kom dit hade Lina o Becca klippt håret på camilla, så nu är hon snyggt korthårig. Kvällen slutade på den enda öppna pizzerian som vi kunde hitta och till slut somna jag hemma hos Emi.

Idag har jag typ bara sovit, vaknat hos emi, ätit frukost, åkte till camilla och sen åkt hem. Det känns som lördag men det är fredag, det känns wunderbart.

Ikväll blir det bio med älsklingen.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Promenix med räven


Pälsväst Veromoda, roströd t-shirt H&M, skinjacka Veromoda, byxor JC, ringar Spanien.

Idag tog jag med mig räven till skolan. Naturkunskap och religion blev det. Sen blev ladieserna och jag hungriga så vi tog turen till pizza hut där vi både proppa i oss pizza buffé o glass buffé. Vi firade att det är helg. Vi kommer alltid vara lediga från skolan på fredagar, ja jag älskar vårt schema. Ikväll ska vi fira helgen med lite fest. Fest på en torsdag, najsigt värre.

TORSDAG ÄR DEN NYA FREDAG.

P.S inga rävar kom till skada i produktionen av denna pälsväst. Fuskpäls kallas det damer och herrar. D.S


RSS 2.0