En blåslagen unicorn med blåa ballonger stod längst fram i mitten.



Haha sitter här och kollar igenom lite videos från i lördags. Jag o flickorna på bilden var på NKPG festival. Vi drog först på Zackarias, en smått besvikelse förutom klassikerna Tre och Fredag. Då hördes vi mest, sjöng vackrast o var totale awesome. Sedan en tripp till cam, en unicorn och baxa blåa ballonger. Sedan blev det att dra tillbaks till SMK, slagmålsklubben. Vi fyra stod längst fram imitten, jävligt blåslagna men det var det värt. Sen drog vi tillbaks hem till Cam och åt pasta gjort av en riktig italienare.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Hej Monica, hej på dig Monica.



Med dessa fina chicas så kan man ju inte ha annat än kul. Vi parkerade oss hos Lina hon fyllde tydligen 18 år. Hon fick fin present, vi dansa, hej monika, skratta tills vi storkna eller jag i mitt fall var tvungen att vila huvudet. Tjejsnack på högsta nivå om allt och ingenting.

ENNATTIMAJ.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Ville bara påminna mig själv om att jag hela tiden skapar fina minnen



Plugget blev för mycket. Bokstavligen. Huvudet bankar o slår o feber fick jag tydligen med och sitter hemma nu o töntar mig. Har inte tid att vara sjuk, men är det här kanske exakt vad jag behöver just nu. Tappat mitt liv lite på sistone men hittade en kär gammal vän nyss min fina svarta gura som jag drog strängarna på lite och sjöng lite överdrivet högt så huset skaka, älskart. 

Nu skjuter jag upp plugget som vanligt men kände att jag behövde kolla igenom lite fina minnen o tänka hur jävla bra jag egentligen har det. En jobbig vecka kvar bara sen är det mesta chill o jag kan börja leva det igen.

Genom att jag fortfarande försöker skjuta upp pluggandet så kommer snart lite vackra bilder från linas 18-års partaj inom kort.

Ajuste det blev ju en ny header också, jävligt ful men den är gjord in the power of paint så så mycket bättre kan den ju inte bli.

PUSSPÅOMVÄRLDEN.

Plugg, mer plugg och sen lite till plugg.

Nämen hallå. Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har tappat bort mitt liv bland allt pluggande. Bara nött igenom massa restuppgifter den här helgen. Idag har jag hunnit med en medeltidsuppsats, ett konditionshäfte och håller på med en konditionsrapport. Jag känner mig faktiskt lite duktig, har nog aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv och ändå har jag så jävla mycket kvar. Kul, nej. Taggar 5 prov nästa vecka också wiieee! Något som faktiskt var roligt på riktigt som är värt att nänma iallafall är att jag hade dansuppvisning igår, jag överlevde o grejer ju! satt alla stegen också så är rätt nöjd. Nu tänkte jag kötta plugg i typ 2 timmar till för sen ska jag se Pirates of Caribbean 4 med den allra finaste. Det har jag fan förtjänat.

Pusspåomvärlden.


En rätt sommrig bild. Jag och Cam fira i fredags med lite glass på halvars nom nom...

Det kommer kanske inte alltid vara vi två, bara så länge det finns stjärnor över oss, bara så länge våra hjärtan klarar av att slå



Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Kvällen bjöd på tacos o pannacotta med familjen medans vi prata o slötitta lite smått på Eurovision. Jag behövde den här göraingentingallsöverhuvudtagetdagen. Just nu är det håkan som spelas på högsta volymen, men nu tänkte jag sova en blund.

GODNATT OMVÄRLDEN.

I kissed you because I like you



Snodde videon från Cams o Alex blogg. Videon är underbart gullig. Alldeles för söt för att ignorera.

För hon fixar o trixar



Mammi kom nyss in på mitt rum med en jättestor Mio påse. Hade sagt att jag ville ha nåt att proppa ner mina väskor i så fixat o trixat då. Jag gillar väskor, tydligen rätt mycket också genom att väskhögen växer hela tiden.

Dom införskaffade sig också en ny fotölj för att den förra blev sne. Så dom försöker pysslar ihop den nu. Rätt skönt att själv sitta här o chilla o inte göra nånting, nä ingenting alls.

Vad fan vare i colan?



Skön tjej. Kollade precis igenom mobilen och plötsligt dök de här fotona upp från igår. Jaha. Missar tydligen inte ett enda tillfälle att posera fint framför kameran. Ger kamerixen evileye o grejer ju.

Igår blev det 18 års firande hos Lina. Lite mat, dans, vattenpipa och mycket tjejsnack. En riktigt trevans kväll med 5 fina tjejer. Men nu känner jag mig rätt sliten, vi somna alla hos Lina och jag fick "turen" att få sova på en lövtunn madrass som jag fick dela med Micka som snarka i mitt öra hela natten, känner mig bitter. NÄ. Nu kom jag nyss hem och planerna för idag är att tjilla galet. Japp, hej, tack och adjö.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

18 år och 2 dagar.



Haft kanske världens mysigaste helg. Men den är slut nu o listan på plugg är nu millång. Haft en rätt finfin dag idag ändå. Jag är ju en väder människa så har varit galet pigg och effektiv idag. pga av solen o värmen, barbent till o med. Vi drog några tjejer till en pizzeria vid lunchen. Lina köpte en xcider medan vi andra festa galet på cocacola. Hon är ju trots allt 18 år och 2 dagar och det måste ju firas, hon visa sitt legg för första gången som 18 åring. Fan jag vill också va 18, bara lite mindre än 7 månader kvar, kul.

Annars har dagen innehållit info om sommarjobbet, chill vid strömmen och lite vänner.

GODNATTOMVÄRLDEN <3

Ja vi cyklar jorden runt tills vi ramlar över kanten



Min pappa är bäst. Han köpte en ny cykel till mig. Så nu slipper jag cykla på min gamla dvärg/barncykel. Härligt! Min fina nya vän på två hjul fick namnet Nina, joo för att det står så på henne helt enkelt.

Nu är våren här, igen. Vill ut i värmen, men är fast med plugget. Men ikväll blire bio.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Nu ska vi göra creme fraiche!


Hähä alla kommer döda mig. Men dom är så små o gulliga. Första bilden är Cami och Lina. Sista bilden är på alex.

Vilken jobbig pluggvecka. Underbart att den är över. Firade det med att störa cami. Märkt att det finns en person som lagar sämre mat än jag, rätt ovanligt faktiskt. När vi skulle steka köttfärsen så gör cami så att dom på ett magiskt sätt istället blir köttbullar. Jag fick rädda situationen. Det skulle bli tacos. Kvällen bjöd också på massa härliga citat.
Cami: Nu ska jag göra creme fraich! Är det bara att hälla det direkt i skålen?

Hon är söt. Tacosen blev iallafall inte alls god och moppepojken alex svängde sedan förbi. Sen blev det att sova ett tag för att sen vakna och gå på en mysig kvällspromenad. Sussade över hos cami, mitt andra hem typ.


Vi lever i en annan tid, där livet tar en annan vändning



Sluta skolan precis, bredvid mig sitter nu Becca och Cami och nördar vid datorn. Plugg plugg plugg står på dagens schema kul... Gått och bärt runt på min bärbaradator hela dagen, kommer få muskler och grejer. Snart blir det staden.

PUSSPÅOMVÄRLDEN

Lejonet, fisken, hunden, fan är det ett jävla zoo eller?


Här är lite bilder från valborg från förfesten numero 2 hos Lejonet. Fick glas i handen, smart.

Tänkte sova nu, det är en fin torsdag imorgon. Godnatt på er, alla mina trogna bloggföljare.

GODNATTOMVÄRLDEN.


Det är tydligen rubriken som är det bästa, japp det slår det mesta.


Haha titta igenom lite gamla foton och så himla söta vi va då. Lilla flickan är jag ju här, 3 år sen. Ignorera turistkepsen som det står torrevieja på, annars är vi småfina. Before jägarn hade hår i samma färg som stoppljuset och gick runt o va blondish och på den tiden då man själv gick runt och såg ut som en pepparkaka. Det var tider det, då var man liten o gullig.

Händer i mitt liv då? Jo jag drunknar i plugg, som alla andra. Förutom att jag på något magiskt sätt lyckades samla på mig 18 restuppgifter. Vissa har talang på att skjuta upp saker. Ett matteprov avklarat men resten sköt jag upp yttligare för efter skolan blev det fika med cami, alex och jägarn (den hermosa chica på bilderna ovan). Becca kom även sen. Dagen avslutades fint med dans och skrattattacker med Penny med y.

A la Valborg


Valborg eee jaa. Vi var väl ungefär överallt denna valborgs kväll. Överallt utom vid brasan. 2 förfester o sen ramlade vi in lite på en till random fest. Trevligt. Var omringad av härliga människor hela valborg, fint, fint med fint folk.

RSS 2.0