i am going to make it through this year, if it kills me

Bara 12 timmar kvar till 2011. 
Men hur känns det? Är du lugn, glad, vimmsig,spänd, hoppfull, lycklig?
- Jag är bara helt kolugn.


Fräknar, barbent,halmhatten på och en gammal vän i famnen.


En mysig bild från i sommras.

Har kollat igenom massa bilder på datorn och gjort en liten årsresumé, mest för min del. Med mysiga minnen från året, hade tänkt att det skulle bli runt 20 stycken foton, men nähe 71 blev det tydligen, Bevis på att året har varit jävligt bra. Kan bli en mini årsresumé på bloggen om inte latheten säger sitt.

Flickan med gitarren har sagt sitt.

Saft, saft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft.



Shaloom! Idag har jag tagit chillandet till en ny nivå, har suttit vid datorn och lyssnat på musik för det mesta. Har faktiskt städat lite smått i mitt rum, hittade 50 påsar i ett hörn.WTF?!. Haha enda gången jag städar mitt rum är när jag har tänkt att plugga. Så även denna dag. Sorgligt att behöva plugga på jullovet, men har man chillat igenom hela hösten så har man. Tänkte även att jag skulle gå in i 2011 som en jävligt duktig tjej på alla plan, men men går in i 2011 som jävligt lat. Förhoppningsvis händer något magiskt på tolfte klockslaget vid nyår som gör så att jag älskar plugg, skulle jag även få bli lite längre typ 1,70 och få lite choklad också så skulle jag bli extremt nöjd. Man kan ju alltid drömma.

Nyår är för övrigt fixat, tack vare min fina Jägarn.

Tänkte bara informera om att choklad är svaret på allt, är du glad- ät choklad, är du ledsen - ät choklad, är du kär - ät choklad. Det enda som det inte är svaret på är väl fettma, men det lider jag inte av så nu ska jag äta lite mer choklad.

PUSS PUSS PÅER!


Hey, I´m just a small town girl, livin' in a lonely world

 

Gick på stan med min saknade Lisq idag. Eller gick på stan.... ehm vi satt oss på coffe house och pratade i 3 timmar istället. Brukar mest bli att sitta och snacka med den bruttan, vi är två pratglada töser helt enkelt. Provade is chai för första gången idag också, riktigt smaskigt.

Nu tänkte jag mysa in mig i min filt, käka mängder av choklad och skumtomtar och titta på min nya film "Inception", Hoppas den är så bra som alla säger.

Ajuste måste ju säga grattis till Adam och Lisq som firar en månad idag, myyyyyysigt <3


De tre musketörerna



Det är nåt med bilden som gör att jag älskar den. Mina två favvo tjejer det där. Fotot är från förfesten hos Emi innan Deja vu.

Får väl ursäkta att headern ser lite kaikon ut, precis som resten av mitt liv är just nu. Men men designen kommer bli bättre, lugna er.

Var det nån som sa mellandagsrea?






Shoppingen idag då: Bruna fjäderörhängen Citylife, vita fjäderörhängen Gina Tricot, Röda gigantiska örhängen Gina Tricot, Randig blå tröja Monki

Har sprungit runt på stan, liksom resten av Norrköping. Vandrade runt i både ingelsta, mediamarket och i centrum. Kom hem med riktigt fina grejer, för en billig penning, Jag är NÖJD.

Älskling min <3



En av favvo julklapparna såklart. Nu hör folk vad jag säger i telefonen, det kommer vara slut på förvånande människor som ringer mig och möts av tystnad och jag möts av svordomar, Älskling min, LYCKA i liten förpackning.

I det allra nöjdaste slaget

Älskar julafton en smula. Har fått så extremt mycket fina julklappar, får visa er lite sen. Mysat till det med hela släkten som kom hit på julafton, ätit julmat i mängder och säkert plusat till mig någon storlek , men det är så det ska va. Igår käka jag mer julmat hos momo o mofa. Idag har jag såklart hängt på mellandagsrean med Sandra och hittade riktigt finfina fynd, jag är i det allra nöjdaste slaget.

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!


Jag dör.

Jag var på fest igår, första lokalfesten som blev riktigt lyckad. Vill först tacka alla människor som umgicks/stod ut med mig under kvällen. Jag hade jävligt kul iallafall och självklart skapar jag flera mysiga pinsamheter. Ibland är jag bäst alltså. Tänkte fortsätta dagen med huvudvärk och imorgon är det julafton. FUCKING JULAFTON ÄR IMORGON! Julklapparna är in paketerade och julgranen ska pyntas. Julmys på högsta nivå.

Fan toppar listan, förvånad? Nae.


Det snöar.....UTE!


Bloggning från school


Nu bloggar jag från skolan. Bättre bloggning är svårt att hitta. Kom till skolan för att ha en lektion idag, att det sen visar sig att läraren är hemma och sjuk, känns rätt irriterande. Jag kunde ha varit hemma och sovit istället. Facebook funkar inte heller, jordens undergång. Nu ska jag jobba lite med svordomar och sen kanske jag o cam ska träffa AG. Idag är sista skoldagen och imorgon är det avslutning. CHACHA jullov!


Jag är ingen fucking skyltdocka!

Kul kul...

Hade bara en timmes lektion idag. Sen åkte jag och sandra in till ingelsta och sen till staden för att leta lite julklappar. Såklart jag är ute i sista sekunden, blir ju liksom inte spännande annars. Kommer jag hitta en julklapp eller inte? Kommer jag springa runt i panik i affärerna tidigt på julafton efter de sista klapparna? Det blir ju liksom inte så spännande om jag köper julklapparna tidigt som alla andra människor.

Hittade iallafall en julklapp + födelsedagspresent till bror min. När jag och Sandra sen tog en vända på stan så blev en tjej så rädd för mig så hon skrek.
- AAAHHH! Hjälp jag trode det var en skyltdocka!
- Jaha tack för komplimangen, så jag är lika vit som skyltdockorna, men gud vad snäll du är tack så mycket, fan vad äcklig tjej som blev rädd för mig, hatar henne, arg.

Sanningen är att jag är lika vit som snön utanför, har några funderingar på hur jag ska lösa problemet.
1. Åka till något varmt land och sola galet.
2. Köpa en burk målafärg och måla på mig (helst brun, inte grön)
3. Gilla situationen att jag har vissa likheter med snö.
4. Använda brun utan sol så att man ser fläckig ut.
5. Sola på solarium.

Svårt val känner jag. Men orkar inte riktigt ta tag i problemet just nu, gör det i januari nångång.

Skyltdocka?


Mmmm.....smarrigt

Den här håller dig ren.
Du kommer att bli len.
Det här är ingen spikklubba.
Men du kan med den skrubba.
Den här ska du inte äta.
Annars dör du!

Trots det här fina rimmet som stod på mitt paket blev jag så exalterad när jag öppnade paketet och ser en stor jävla klubba i paketet. Jag tar en snabb liten tugga. Besvikelsen blir stor och mycket spottande och fräsande när jag inser att det är en tvål.


Minijul 2: SÅÅÅÅÅJAAAA!!!........ARRÅÅÅÅÅ!!!





















Va ju på minijul igår som sagt. Först visade jag mina otroliga skills på cluedo, sen blev det tacos, lite gh och lite paketleken. Såklart överlycklig som man är när man får spelets allra först sexa på tärningen så tar man ju det största paketet. Busig som Jägarn är så hade hon köpt en toaborste, en fucking toaborste?! Konstigt nog var det ingen som ville tävla om min kära toaborste så nu står den här i mitt rum. Vi spelade sen lite Buzz. Jag har utvecklat någon konstig reflex att varje gång något går bra så ropar jag: SÅÅÅÅÅÅJAAAA! onormalt högt och onormalt konstigt helt enkelt. Blev ju en grej såklart, o mot mina o tyska Lisas SÅÅJAA! Svarade paret Sven(Lisq) och Adam. ARRRÅÅ!!! onormalt högt och konstigt. Mysit till tusen vill jag tillägga, jag har tydligen börjat utveckla någonslags tävlinglystnad, SÅJAAAA!


Minijul 1: Så jävla juligt




















Gårkvällen spenderades med tjejerna hos Micka. Vi körde paketleken, hjärtat slog i 180 och det blev krig om hårsprayen och örhängerna. Att jag vann just dom två sakerna känns som en stor vinst. Medan de andra tjejorna julmyste med att äta gröt, så åt jag och Becca spicy hot, det kan ju inte bli mycket juligare. Resten av kvällen blev det snack och mys. Sandra slog i tänderna, lina fick en bulle i ugnen och jocke blev kvällens populäraste kille.  Sandra och Lina sov sen över hos mig och dom åkte hem för nån timma sen.

Nu hugger bror o far en gran och jag ska göra mig iordning för att dra iväg till nästa minijul. Det blir tacos, juligt värre.







Nu ska jag leva på riktigt



Glömde att det var december, ska börja leva i fucking december, börja leva lite för dagen igen. Hello changes. 

glad,trevlig,god....lucia

Yäyyy Så blev det även lucia i år med. Imorse var jag med och sjöng i två lucia uppvisningar med skolan. Nån idiot hade kommit på att jag skulle sjunga en vers solo. Denna idiot fick en blackout vid första uppvisningen och glömde texten till hennes solo. Men det gick bra för hon har så bra fantasi och hitta på lite annan text istället.Idioten vart lättade när hon fick höra att inte så månaga hörde att hon sjöng fel. Idioten var jag.

Förutom den lilla grejen så var det jättemysigt med lucia. Resten av dagen har jag gått mellan en duracellkanin och en zombie.

En lite tradition på lucia är att familjen varje år får gigantiska pepparkakor som min gulliga farmor har bakat. Helt enkelt i det godaste slaget.


Söndagen







Söndagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Istället för att träna blev det att shoppa julklappar i staden med Hannah. Efter vandrade vi hem till henne myste med glögg med extremt mycket russin i ( jag har väckt en kärlek till glögg) och sen smaska vi galet in på ben & Jerrys. En söndag i det allra mysigaste slaget helt enkelt.

Jag hör dina steg i trappen

Jag saknar min lördagspolare. Lina och jag har ju spenderat 4 lördagskvällar i rad och det känns lite sorgligt att hon inte ligger här i sängen bredvid.  

Bjuder på en låt som jag bara inte kan släppa. Låten är gammal som gatan och sjungs av en ung Plura i svartvitt. Kärlekens tunga - Eldkvarn.

 

Saknar dig fast du står här mitt framför mig.

Blev ingen snölek för mig igår. Sjukdomen hindra mig från att göra nånting överhuvudtaget. Blev att se idol finalen istället, som jag nästan somna till. Vaddå sliten? Sitter fortfarande och hostar o fräser. Förbud för att gå ut, kanske lika bra genom att jag är halvt insnöad. Fått undan lite plugg, känns bra, ibland är man duktig.


mysig snöbild från förra året.

Är det bara jag som ser sprikor i horisonten?








Nu sitter jag och väntar på ett mess som ska berätta om jag ska ut i vintermörkret med några vänner, kanske åka pulka och kanske dränkas av snö. Vi får väl se vart kvällen leder.

Värsta klippet!

Fick en spontan ide om att jag ville ha en ny jeansväst. Jag drog mig mot min allt för liten jeansjacka och sen efter saxen och vips på blev det en jeansväst, Magi.


Lite halv bitter

Lite halv bitter för att jag missade min älskade Daniel Adams-Ray idag, Lite halv bitter för att jag missa dansen idag, lite halv bitter på mitt huvud.

Jag trode att jag var oslagbar men hade fel, det blev endast en lektion idag. Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Imorgon är det fredag, film, lucia träning och dränka folk i snön står på schemat. Hoppas huvudet inte säger emot.

Slänger in en gammal bild från förra året när jag fyllde år. Cam och Lina hade pyntat mitt skåp med fina lappar när jag fyllde hela 16 år, dom tyckte att jag var för gammal för fina lappar när jag blev 17, tycker inte jag.

Vill varna känsliga tittare att flickan på bilden ser ut som en 10 bastare, inte mycket yngre och inte mycket äldre.


Frågan är om du kommer minnas mig när snön smälter bort?

Huvudvärk, snorar som ett vattenfall, instängd i mitt huvud och drunknar långsamt av skolarbete. Livet känns som bäst nu fast nae. Allt är för mycket nu och huvudet orkar inte med så det bankar för det mesta. Men har inte tid att stanna hemma och vara sjuk. Forsla bort en uppsats idag, härligt en mindre grej att tänka på.

Jag känner att jag inte är med längre, att jag långsamt försvinner i dina ögon, i allas ögon. Så frågan är om du kommer minnas mig när snön smälter bort?

Det är ju söndag, finns inget mer att säga

Fyfan. Jag och skräckisar alltså, kramar fan ihjäl kudden.

Så chill dag jag har haft idag då. Somnade inte förrän tidigt imorse, min lördagspolare håller mig vaken. Lina åkte hemifrån mig imorse och resten av dagen har jag spenderat i myskläder framför tvn. Jag och mor såg nyss en thriller/skräckis som jag hyrde igår. "Nämen, ussh, blä, nej, men gud nej, idiot han står ju där" så lät vi ungefär. The Last house on the lake, äckliga kidnappare. 

 

Ett år äldre, ett år visare osv.







Igår firades jag lite av mina finfina vänner. Camilla, Lina, Sandra, Rebecca, Jenny och Mikaela var flickorna som hittade till mitt hus. Tidigare på dagen hade jag vart lite överallt. Firade min lillkusin Karin som fyllde år och sen fixade jag alla grejer för kvällen, så jävla förbered var jag. Pizzorna stod nästan färdiga o klara till folket när dom kom. Svullande på pizza o snacks o extemt mycket snack bestod kvällen av. Efter några timmars mysande begav sig alla mina vänner hem förutom min lördagspolare som sussa över.

Kunde inte fått ett bättre firande, tack mina fina!


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG HURRA HURRA!!!

17 bastare rå.


RSS 2.0