Little like Emil i Lönneberga


Gått runt med min mösse hela dagen, upplevde nyss hur någon peta sina fingrar i käften på mig, tandläkaren tog 5 minuter på sig att konstatera att jag inte behöver ha tandställning, So me and my glugg will be best friends and stick together forever. Charmigt, eller nae, men gluggen är lite jag. Som belöning för att jag gick till tandläkaren så köpte jag lite choklad till mig själv, Marabou Vinter (vitchoklad), som jag tänkte fortsätta smaska in på. 

HEJDÅ PÅER HOPPAS HIMMLEN ÄR BLÅ BAKOM DE SVARTA MOLNEN. 

Spontan söndag.


Ååå det är så mysigt med lite spontanitet. Lite spontant spenderade jag dagen med Sandra, vi tog en tripp till stadium arena, sen svulla vi på bullar och sen drog vi och sola lite. En riktigt mysig dag.

Mysig bild då jag ser ut som en blek fis (märk mellanrummet), bredvid Sandra. Nu ska jag sova och imorgon blire tandläkarbesök usssh.

GODNATT PÅER!

I am a volcano

d

Vissa människor går helt enkelt bara runt och är vackra.



Gaah fan vad snygg hon ska va då!

Idag har jag mest små fixat här hemma, städat, duschat, klippte till mig ett linne för att jag kände att jag ville ha ett linne helt enkelt och nu sitter jag och lägger ner lite foton på cd. Här är två bilder på min snygga vän Hannah från fotograferingen i höstas, gaaah vill ha hennes utseende, hon kommer bli modell helt klart.

Jag liksom bara chillar



SåJa nu blev det fredag igen, härligt. Dagens största problem har varit en välplacerad finne mitt på pannan som får mig att likna Kirsti Tomita, men annars har dagen rullat på fint fint. Kvällen har att bjuda på tacos på hemmaplan och mys framför tvn. Bror skriker på nedervåningen om handbollen så ska kanske joina dom en smula snart. Men första ska jag kolla in det nya stylisterna avsnittet.

PUSSPUSS PÅER.

Jag saknar bruna ben, solblekt hår och solglasögon.



Gaaah gått runt och tänkt på sommaren hela dagen. Tänk att gå ut i bara linne, shorts och solglasögon. Slippa jacka, halsduk och vantar, gaah vad härligt. Längtar till sommaren som bara den, värmen, sola,bada, vänner, resa och jag saknar sommarens frihet. Saker som att cykla till Smedby blir lätt som en plätt, om jag skulle göra det nu skulle jag troligtvis halka eller förvandlas till en isglass. Åååå sitter o funderar massa på vad jag ska göra på sommarlovet, längtar. Ska drömma mig bort ett slag till värme, sol och pool.

ZUMBA!


Kan nog vara världens sämsta reklam. Men vi hade iallafall ZUMBA! idag på gympan, riktigt kul. Måste göras någon mer gång, Zumba!
- 2.06 häligaste tjejen, ooohh shaa.

It´s like a story of love.



STATUS: Ser ut som en vampyr och käkar godis.

Vi äter UTE.


Bilderna är snodda från sandra, vill ni se mer charmiga bilder så hittar ni dom här på hennes blogg. 

En såndär fredag som behövs ibland.



Vilken mysig fredagkväll det bjöds på igår då. Först åt jag och tjejerna UTE, på restaurangen Poseidon. Jag åt Souvlaki som visas på bilden ovan, mm det börjar vattnas i munnen bara av titta på bilden. Jag bjuder inte på några andra foton just nu genom att 100% av dom är suddiga så tänkte vara lite ful och sno bilder från tjejoerna sen. Efter mycket god mat så blev det godis inhandlade och sen bion "Love and other drugs". Det var tydligen premiären för den igår och vi åtta tjejor tog nästan upp en hel rad. Måste tilllägga att det var riktigt mysigt när min söta vän bredvid började snyfta och lite tårar föll i slutet av filmen, naww.

P.S Igår på dagen fick jag se Amerikas ambassadör, lite coolt. Fast jag tyckte att det var något coolare att titta på livvakterna. En annan sak som hände på dagen var att när jag blir nervös börjar jag skaka hysteriskt, inte så vackert eller diskret. Så jag darrade som ett jävla asplöv i ungefär en timme igår, inte kul. D.S

Jorden snurrar min vän




Det här är någon outfit från förra veckan någon gång. Idag har jag bara gått iklädd mjukisbyxor och en stor mysig tjocktröja. Var hemma från skolan idag för att huvudet bulta och slog, somna om och vakna vid 12. Sen har jag gjort klart den fucking samhälls rapporten som jag har slitit med så jävla mycket de här närmaste två veckorna, känns lite som HEJ IGEN MITT LIV.

Bestämde nyss vad jag ska ha på mig imorgon och då blir jag grå. Kostymnissen kommer också fram. Imorgon känns som det blir en bra dag resturang + vänner + bio. Ajuste syssling min ska ta kort på mig på lördag till hennes fotoprojeckt. Ska bli kul, hoppas bara inte fotona kommer upp på skolan. Men men nu ska jag nog chilla en smula och sen sussa, ajuste hej mitt liv <3

Så då tittar kocken på matlagningsprogram.

När jag skulle äta klockan åtta satt jag på tvn i hopp om att jag skulle hitta något bra att titta på. Men vadfan, både på 3:an, 4:an och 5:an bjöds det på matlagningsprogram. Jag som inte riktigt förstår glädjen med att titta på när någon annan lagar mat och sen får jag inte ätat. Det resulteras endast i att det vattnas i munnen och att magen kurrar lite extra. Det var ändå lätt att välja vilket matlagningsprogram som skulle få min tittarsiffra i en timme. Det blev en repris av Mauro & Pluras kök. Plura gick den mesta av tiden runt med bar överkropp och visade sin gravdida mage, samtidigt som han gick runt med ciggen i handen och är allmänt chill medan han säger några härliga komentarer då och då. Sen Mauro som ger sina bittra kommentarer till det mesta, som på något sätt samtidigt har rätt bra humor. Sen blev det en riktigt dragen Håkan, som är underbar som alltid, spelar lite fel och delar med sig av sina djupa fylletankar och meningar som inte riktigt har någon betydelse. Sen var det en Lena PH i hörnet nånstans som sjöng i en purjolök. Maten glömdes liksom bort. Underhållning på hög nivå faktiskt och nästa vecka ska den snygga skarsgård gästa tydligen. Bögen i Patrick 1,5 you know. Känns som att jag inte ska missa det då.

Godnatt folket. Godnatt stjärnor och ugglor i natten.

Håkan + Eldkvarn = kan vara den bästa mixen.

Jag försöker sova


Gått runt och typ somnat hela dagen, så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en powernap. Gick inte så bra genom att tankarna istället gick till i-landsproblem som vad jag bland annat ska ha på mig imorgon, räknade hur mycket plugg jag har kvar och som måste göras, samtidigt som jag peppar mig själv att allting kommer gå bra, sen så började en låt eka i mitt huvud. Jag tittr på klockan och tänkte att nu måste två timmar ha gått kanske bra att gå upp, men tydligen hade det bara gått en halv timma, jag gav upp, rastlösheten blev för stor.

Ja nu sitter jag mest här för att skjuta upp allt som egentligen måste göras. Rolig chica den där Jennie. På fredag blir det bio med girlsen, "love and other drugs" och käka på resturang. Matmatmat! Ja mat gillar jag ju så det ska bli najs och mina girls är ju rätt bra dom med.

Jag är så snäll mot mig själv




(kan vara världens finaste handstil och jag har inte alls skrivit konstiga meningar, stressad okej.)
Gullig jag är. Skrev den här listan till mig själv igår kväll så jag skulle komma ihåg att packa allt imorse. Just för att jag är så glömsk och ungefär ALLTID glömmer något. Ideén med listan sprack efter tredje punkten för då hade jag tappat bort pennan som jag kryssade av listan med. Duktigt.

Dagen har varit rätt skum. Jag kånkade på en storväska hela dagen som seriöst vägde typ 7 kilo. Har så ont i nacken nu. Idag var det faktiskt en ovanligt fokuserad Jennie som trots sina endast 4 timmar sömn, lyckades plugga en hel del. Dagen/kvällen avslutades med en heldrös med vänner och att jag nästan somna mot Hannahs axel. Nu ska jag sova iallafall.

Sakna mig inte för mycket.


Kyckling Sjuckling



Ja det är nog sant, jag har nog världens sämsta imunförsvar. Vaknade trött, hängig, snorig, hostig och med ett huvud som bara slår. Insåg att bästa platsen för mig är hemma i sängen. Sen kom jag på att jag har anteckningarna i skolan till uppsatsen som måste in imorgon, helvete också. Så det var ju bara att åka in till skolan då. Jag kom hem för någon timme sen och ska nog ta och sova en timme nu. Sen så ska jag plugga tills tuppen gal imorgon bitti. Livet känns som bäst idag, fast nae.

Jag minns när jag var femton år. Då var jag störst, bäst och vackrast. OCH JA jag skulle ta över världen också.


Det här är dagens mat. Bror min fyllde ju år idag, så hela släkten kom hit. Nu har han alltså kommit in i moppe åldern, cool kille. För övrigt så är lina fortfarande sjuk och mina ögon håller på att stängas hela tiden. Jag är för trött och hungrig för mitt eget bästa. Lite mer tårta kanske kunde hjälpa eller lite pepparkakshus?
Det blir nog inget att dra ut ikväll och jag ska istället sitta hemma och deppa. För om du vill ha sanningen så mår jag inte bra, antingen är det hungern, sömnbrist eller ensamheten som talar. Ska gå och tröst äta nu iallafall.

Folk kastar stenar och skrattar, medans andra gråter åt sår som aldrig läks.




Everything is poetry baby





Jag vet att jag har tjatat om crazy pictures kortfilmer förut, men det är bara för att dom är för bra. Är lite små kär i just den här kortfilmen. Jag tror att det är deras äldsta klipp och att det är den minst kända. Så jaa Everything is poetry baby.

A bit of gold



Guldskjorta secondhand, svarta byxor JC, guldring ginatricot och svarta fjäderörhängen glitter.

Hade tänkt att dra på rockkarusellen ikväll med lina men hon blev sjuk. Jag kom på nu att jag är allt för trött för att göra någon ansträngning ikväll överhuvudtaget. Stannar hemma och chillar istället.

Mor min bad mig precis städa rummet för bror min fyller år imorgon och släkten kommer hit då. Han blir hela 15 år.

Nu ska jag gå och jaga iväg lite dammråttor.

En doft av sommarens sista dagar




Dagens så att säga: vit tjocktröja Röda Korset, strumpbyxor ginatricot, Knästrumpor Ge-kås, Ringar Glitter.

Känner mig rätt mysig med min nya stora vita tjocktröja, köpte den på röda korset igår för endast 25 kronor. Så som jag har letat efter en sån här tröja o gah nu har jag en, nöjd! 

Nu tog mina marsmallows  slut så då ska jag hugga in på några mackor.

PUSS PÅREJ!

Världens snyggaste styltor


De här älsklingarna gjorde så att jag nästan vricka fötterna idag när jag vandra runt på isen och i all slask och snö. Men tycker om dom ändå, gårdagens inköp från din sko.


Little lady HEY little lady hey

Det känns jävligt bra helt enkelt. En gigantisktstor rapport på samhällen som det var riktigt riktigt viktigt att den skulle komma in imorgon, men nu kunde den få vänta till måndag/ tisdag, gah så nöjd då behöver jag inte spendera natten med plugg, så nöjd.

Idag efter skolan så drog jag och Cam både till secondhand affärerna Erikshjälpen och Rödakorset, det blev massa snygga fynd. De kommer nog upp på bloggen sen. Jag och Cam fikade sen på rödakorset och efter det följde hon mig till stan där jag köpte mina älskade skor, lite små kär i dom. Så nu kom jag nyss hem och är helt enkelt i det allra nöjdaste slaget.
 
Fikade gott på rödakorset

Några av mina påsar.

Cam.

Jag hugger i sten.


Fan vilken chilloutfit det blev idag med min mysiga byxdress. Men det är väl det jag har gjort idag, CHILLAT! Njuter lite av lovets sista dag och skrattar åt dom som började skolan idag. Istället sov jag till tolv, åt frukost vid ett och bara strött runt och funnits här hemma, ljuvligt. Att jag ska upp klockan 6 imorgon känns otroligt hemskt och jag har ingen längtan till skolan överhuvudtaget, kan fortsätta leva så här ett tag till.

Hej ber lite om hjälp, min kära spotifylista har gått på repeat sjukligt många gånger och den är behov av ny musik. Så tipsa gärna om nåt bra band, artist eller någon riktigt bra låt.

Tackar damer pch herrar.

En dubbelvikt pizza tack!


Gårkvällen spenderades med Becca, Cam och Lina. Den mesta av tiden satt vi på Rosa pantern o snacka och lina åt en dubbelvikt pizza. Vi insåg när vi skulle gå att man inte kan säga va mer än tre gånger på raken för då blir det bara konstigt, då är det bara att nicka o le (pizza bagaren försökte vara trevlig, vi hörde ungefär nada av vad han sa). Sen åkte becca hem och jag o Lina stanna kvar hos cam. Vi såg American pie2 o sen sussa vi över. Att dela säng med mina två töser var extremt trångt, frös för nån tog allt täcke, fick kalla fötter vid bena och nån som långsamt puttade ut mig ur sängen. Det är ju tur att det samtidigt är lite mysigt.

När hela jorden stannar så springer vi förbi.


Ska snart bege mig till Cam där jag ska sussa över inatt. Becca och Lina väntas också vara där. Jag har hört rykten om att vi ska käka pizza och sånt säger ju inte jag nej till. Jag lever för dagen, det ser jag på magen.

Så ni får väl ha en bra ehm....vad fan är det för dag? Jaha torsdag. Ni får ha en riktigt bra torsdagskväll allihopa!
Lov är ju bara lite mycket för bra- Vad sägs ni om en eller två månader lov till?


DU JAG ISEN







Idag eller nae igår genom att klockan har gått förbi tolv. Så började dagen med att min kära lina vaknade hos mig. Sen åkte vi in till staden, där jag träffa Lisq och så åkte vi lite skridskor. Man kan tro att jag skulle vara så duktig på att åka skridskor genom alla dessa o de tidigare fotona, men så är det inte riiiiiiktigt. Plus så åker jag på Hockeyskrillor (pojkskridskor) som är som konståkningsskridskor (flickskridskor) med stödhjul på. Det är tack vare dom som jag står på bena på isen. 

Trots att jag den första tiden på isen igår var mest rädd för att några knattar skulle åka in i mig så älskar jag att åka skridskor. Det är för mysigt alltså.

Imorgon bär det av till cam där jag ska sussa över. Nu tänkte jag sova, GODNATT påer!

När vi dränks i snö så kommer vi upp i tö.





Mina fina vänner Micka, Lina, Jenny, Sandra och Becca kom hem till mig igår. Det vart pulkaåkning! Jag åkte i massa gupp så min rumpa känns lite halvt mörbultad. Sen högg vi in på oboy och mackor o såg på filmen " 7teen again". Riktigt mysigt. Sen sov lina över. Som vanligt åt vi kräm och spenderade kvällen åt facebook snokande och antingen eller frågor.

Once upon a time I was falling in love. But now I'm only falling apart.



Tänkte sova typ nu, så godnatt påer! Imorgon väntas 7 tjejer hem till mig iklädda lager av ytterkläder. Lite pulkaåkning helt enkelt. Sen ska även min lördagspolare sova över. Morgondagen kan inte bli annat än i det mysigaste slaget.

S.O.S










Myskväll med Danne, Jägarn och Alex at Dannes place. Lite GH och lite sing star. Medan Danne o Alex sjöng så fint så dansade jag och Jägarn något finare. Kvällens finaste var när jag och alex sjöng S.O.S, lite falskt, mycket teater, men nästan allra mest skratt. Skratta så mycket så att jag börja gråta. Vi lärde oss också att mikrofonen inte är bärbar. Riktigt mysig kväll.

Minnena som inte är värda att glömmas bort 2010, DEL 1

Årsresumé.

I Januari hade jag inte insett det roliga med att fotografera alla minnena.

FEBRUARI




Insåg att solglasögon inomhus funkar perfekt          En av många myskvällar hemma hos cam. Vi gick på en nyttighets diet. 
och att jag har ett snett långfinger.
MARS




Fest med de härliga tjejorna at cams place.

APRIL

Sälen med la familia.

Såg "Bounce" med Emma och Nicole i Globen. Vi såg även "jakten på Julia" repetitioner. 

MAJ


 
Beccas och mina legendariska muffins.                   Äventyr i naturen a la NO.            

Gymnasieslaget                                                     Pjäs a la engelskan                        

Fototur med Patty                                                

JUNI



Skolavslutning, slut på ettan.

Firade att jag slutat ettan med vänner,grilla             Picknicka med mor och bror.
marsmallows och en alldeles för varm öl.
Bra början på ett bra sommarlov.


                                                                           
Spanien med la familia + momo o mofa. Älskade Spanien,
                                                                           Älskade resa, mitt framtida hem (bland annat)



SÅJA!
Det var första halvåret på 2010 då och jag tror jag fick med det mesta från halvåret. 
Åååå jag tittar på bilderna och minns alla de fina minnen ååå. Andra delen av halvåret kommer när det kommer.  

PUSS på underbara minnen , skatt, tårar och lycka.


Vi ba halkar runt.









Day one of 2011



Har varit riktigt film mysig idag och suttit vid tvn mest hela dagen. Jag såg Min bäste väns bröllop, Patrik 1,5 och såg även slutet av Mamma mia. Filmomanen har talat.

Packade nyss ner skrillorna inför äventyren på isen med cam imorgon.

SÅJA!


1/1 2011

Efter extremt mycket trassel inför nyår, så blev det till sist så jävla lyckat. Får väl främst tacka de fem prickarna på bilden här nedanför, för det lyckade nyåret. Inte helt fel att dela tolfte klockslaget med två av sina bästavänner. Nyår vart lyckat och 2011 fan vad det ska bli lyckat.

GOTT NYTT ÅR PÅER!


RSS 2.0