Pissa aldrig i motvind


Såja nu har jag kollat klart på sista avsnittet av stylisterna. Favvon Caroline Sandström kom på en andra plats. Gillar hennes klädsmak.

Mitt facebook har nu inte funkat på ett dygn, halvt panik, fast nae, jag lever ändå. Imorgon ska jag hinna med en massa, dels ta kort till mitt legg. Kommer bli så himla fint, fast nae. Imorgon tänkte jag även vandra runt med mina styltor till skor och sen en gigantisk hatt om nu vädret tillåter. Jag blir svår att missa. Nu tänkte jag sova och drömma om hestar.

PUSSPÅOMVÄRLDEN.

Gillar inte Amanda Jenssen, tycker hon sjunger rätt hemskt. Trots det gör hon den här låten allt för bra för att man ska kunna undvika den.

Gula lejon på savannen



Köpte mig en najsig skinjacka idag på Bikbok och fick även en snygg grön ring av Lina idag som hon köpte till mig i London. Glasses på bilden är mammas oldies från 80-talet och korsörhänget är från pieces uf.

Så mysigt att träffa min saknade Lina idag, krama henne lite extra. 

Men nu ska jag äta lite räkor, smaskens. Jag har en stor överraskning pågång förresten. hihi ni får veta vad det är inom kort, lite nervös för det.
 
PUSSPÅOMVÄRLDEN.

så passa på om du kan, fånga varje ögonblick.

Här kommer ett litet ihop plock av några aldrig tidigare visade weebcam kort, spännande, nä. Tänkte väl bara säga godnatt påer. Imorgon får jag träffa min fina Lina som har kommit hem från London nu, saknat tösen. Imorgon ska jag även producera en degklump som ska föreställa en vas och känna mig som en kines på spanskalektionen, kul. Men efter skolan kommer min fina pojkvän hem till mig, mys. Godnatt påer!



Peace out!

I´m still alive but I´m hardly breathing.

Jag vet att jag har lagt upp de här videona förut, men och? Hon sjunger så jävla bra så det får komma upp på bloggen igen liksom. Här kommer två videos med lilla Maddi Jane. Vilken röst alltså.




Det skulle vara rätt najs att kunna äta thaimat med pinnar.



Ayy Caramba!

Mitt huvud värkte o slog imorse, sådär tajmat (inte thaimat) o bra. Jag kom knappt upp ur sängen imorse o somna om o stanna hemma idag istället. Nu mår jag abit bättre iallafall. Annars har jag varit duktig idag sov några timmar extra, pluggat några timmar och med hjälp av mina avancerade matkunskaper lagat till mig lite nudlar.

Jag var på sommarjobbs intervju igår förresten, var skitnervös innan men när jag väl hade intervjun kändes det som att det gick bra. Tyckte jag sa rätt grejer o log med hela ansiktet. Hoppas jag får det, behöver cash i sommar. Nu tänkte jag forstätta låtsas vara duktig o plugga en smula. Tycker att det är kul att statestiken har varit betydligt högre den senaste veckan. Förstår att det måste vara så himla kul att läsa mitt svammel, men men kul att ni finns så att säg.

PUSSPÅOMVÄRLDEN.

Det är lätt att slumra till i glömskan men svårt att vakna i verkligheten.



Nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag slipper en "jennie somnar på historian" i repris, kul med folk som tar kort då också. Så himla.

Imorgon ska jag på jobbintervju för sommarjobb. Lite smått nervös. Dels för intervjun och dels för att jag inte kommer hitta till stället där intevjun ska vara. Mitt lokalsinne suger. Men nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova. Godnatt påer!

P.S min pojkvän hejar på AIK. Han är sämst. Jag lärde mig låten "lär dig krypa lär dig gå lär dig hata AIK" på dagis och jag sjunger den fortfarande. den är fin. Christoffer du är sämst, puss pårej D.S.

Jag är ju inget måndagsbarn


Två bilder från i lördags. På andra bilden är Johannas fina present.

Måndag idag då. Inget intressant överhuvudtaget hände idag engelska redovisning då jag skaka som ett asplöv av nervositet och jag o emi blev klar med vår ljudgrej idag också. Sen har det blivit lite solning idag och sen hjälpa till o städa här hemma. Nu jävlas mitt huvud med att dunka och slå. Så som det gör ibland. Juste nu ska jag kolla på finalen av stylisterna. Mina två favvisar kom till finalen ju. Intressant bloggning kände jag nu, men men read it or leave it. 

Men varför längtar du så, när tiden går så fort ändå.


Gårdagens fiesta outfit, yes jag gick dit utan skor. Minen är ful, äcklig och mean yääy but that´s me.

Idag har jag fixat massa grejer som har behövt fixas. Just nu sitter jag i mjukisarna och chillar till ljuvmusik. Men nu tänkte jag stirra oförtående ner i min mattebok och om några timmar ska jag dra iväg på yoga med Lisq.

För den 25 smäller det!



Det blev en riktigt härlig gårkväll. Födelsedagsfirandet av Johanna: lite paj, tal, dricka, dans och sen härligt folk på det. Vi tog även en liten tur till staden. Men det slutade med att jag o cam tog spårisen hem till henne, käka kiwi o jag sussa över där. Riktigt lyckat igår asså.


Men det är värt att leva fattigt ett tag, om man får vara kung för en dag.


 
Halsband Monki, korsörhänge pieces uf, ring pieces uf, läppstift aprikos PRAIRE Make up store, Hatt Monki.

Nu har jag handlat något 4 dagar i rad. Alla sakerna ovan och min eagle tröja o vita linne då. Fan pengarna tar ju liksom slut. Smittar shopaholicism? Nä nu ska jag hålla hårt i det som är kvar eller jaa. Har chillat galet hela morgonen,  bara köpt läsk. Nu chattar jag med en kille som tror att han är för cool för hoddie o kors, tönt. Nä nu ska jag fixa till mig för födelsedagsfirandet ikväll.

Pusspågubbenimånen.

Jag gillar mina känslor och mina tårar i min ensamhet, men det kan aldrig bli så vackert som du, ja min kära du.



Ligger i min säng, som förövrigt fortfarande luktar gott om killparfym, och sjunger med till guldgossen. Min hand är full av rosa/aprikosliknande läppstiftssträck och min mage håller på att spricka efter att ha proppat i mig tjugoelva våfflor.

Fredagskväll, chill, mys, härligt, men min mage gör ont. Imorgon blire partiiiieee, najs, härligt, awesome.

SÅ HIMLA VÅRIGT!





Vaknade allt för tidigt imorse och missade min sovmorgon, för att jag är duktig och vi skulle göra klart min o Emis ljudradio grej i skolan. Men det gick allt annat än bra. Sen blev det massa planering på textkommunikationen. Men vi drog lite tidigare för att Ben and jerry´s cafet öppnade för första gången idag. Glasstokig som jag är så var glass det enda jag prata om hela morgonen.  Glass glass glass.....Glassen fick helt klart 5 av 5 toasters btw. Sen blev det lite thaimat. Min keramiklektion var inställd så jag och Camilla "tröstshoppade" lite istället. Jag hittade finfina grejer som kanske kommer upp på bloggen sen.

Ikväll väntas hemmamys och våfflor! jag svullar hela dagen, tjockis <3

Så måste jag ju säga grattis till Johanna som fyller 18 år idag!
Får även säga hejdå och jag kommer sakna dig till Lina som åker till fucking London imorgon.

PUSSPUSS OMVÄRLDEN!

Lilla my diggar Beatles


Jag ser världen genom en ölflaska




Tänkte att det var dags för vår nu och solbrillor på det. Men solen syntes knappt till, så jag har gått runt med mina glasses här hemma istället. Andra bilden visar hur jag ser världen runt omkring mig just nu, liknar när man tittar genom en ölflaska.

Min engelskalärare var sjuk idag så jag var på skolan 2 ½ timme innan min då första lektion börja, jag missa då 2 timmars extra sovmorgon, träligt. Nu chillar jag galet och tänkte smälla i mig lite mat innan jag dra till dansen.

Shaloom mina vänner.

Mellanmjölk och handelvapen.



Camilla bjuder på min bloggs första riktiga vårbild. Klassen gick ut och fika idag, det var kallt och vi blåste nästan bort. Men solen sken iallafall. Solen var väl dagens topp på en annars skapligt värdelösdag. Positiva tjejan här, men mitt huvud bankar och jag är extremt trött. Världen kryllar av idioter men nu tänkte jag åka iväg och träffa några som saknar idiotkvaliterna.

PUSSPÅVÅREN!

A little bit of basic




Såja det blev lite shopping idag igen då. Bara ett stort vitt halvttransparentlinne från monki och sen ett härligt halsband med en blååå sten, även det från monki.

Här bjuder jag på den allra finaste låten just nu:

Ser du färger i en vind?



Idag hade vi bara två lektioner i skolan och en håltimme på 2½ timmar. Då började Mikovic och jag att klippa,klistra och använda färgglada tuschpennor. Man kan tro att det var på dagis. Men det var till mediakunskapen. Man kan tro att vi går på dagis men vi går i tvåan på gymnasiet. Allt är inte vad det verkar vara. Men proffsiga, det är vi iallafall.

To be near you, I can hear you, I’m not on my own. So I’m leaving home.


Söndagkvällens måltid till sista avsnittet av Solsidan och sen filmen Wild Child efter det. Gott.

Annars har dagen spenderats på ingenting, lite plugg o lite att bara finnas till. ajuste nu har det kommit ut på fb. Min relationsstatus står tydligen inte längre på singel så att säga. Pojken min är fin, underbar och minimalt lite en tönt, puss på dig.

Nu ska jag sova, jag har engelskatal inför klassen imorgon. Kommer halvt skaka ihjäl av nervositet. Godnatt påer gott folk!

I'm like an eagle




Eagletröjan, BIKBOK.
Armband, BIKBOK

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.



Var lite spontan igår. Hade absolut inga planer för helgen så då finns det tid för lite spontanitet. Älskart.
Igår gjorde jag och sandra staden osäker när vi drog runt i affärerna. Inhandlade ett snyggt armband och min något snyggare eagletröja. Efter så sussa jag och lina över hos cam. Käka äckliga chips.

Idag vaknade jag trängandes med mina två tjejer i sängen, bredvid en cam som tycker att det är så himla kul att armbåga någon i sömnen.  Sen träffa jag min fina. Drog sen tillbaks mot cam och lina o jag sjöng fint medans camilla gick lös på dammsugaren.

Nu är vädret så vackert, jag blir småglad, taggad på livet. Ska spela lite duktig nu och kötta engelskan och sen städa lite.

PUSS PÅER!

I hope you don't mind that I put down in words, How wonderful life is now you're in the world.



Jag har hört att jag har varit ovanligt snäll och glad den här veckan. Flera stycken har sagt det, kul att omgivningen uppfattar mig så medans jag känner mig som en zombie mest hela dagarna. Jag sket i reglerna om hur man ska va, så istället lever jag för dan. Har inget roligt att säga er precis. Så slutar här.

Puss på kylan, puss på den gångna vintern och puss på dig.

FUCKINGFUCK




Kom på att FUCKINGFUCK nog är världensbästa svordom. Går runt o säger den när jag blir lite,rätt mycket arg. Konstigt, onormalt men det är min svordom just nu.

Jag och Emi spelade in vår thriller på median igår (därav bilderna). Läskig är den, folk dör o grejer ju. Vi spela in på en såndär inspelningsgrej, min Östgöttska är nog den finaste <3 Ska bli som typ en ljudbok eller nåt, så nästa vecka blir det att klippa i ljudklippen.

Idag blev det dans och nu sitter jag här vid datorn och degar. Jag chattar även med den finaste, ja den allra finaste i sitt slag, puss på dig <3

No matter what you think I'll always be around



Gårdagen då. Jag och Emilia passa ju 40 ungar på farbrors schlagerfest. Så jävla bäst var vi, blev älskade av alla små barn, poppisar som få. En kille som var ungefär lika lång son till midjan på Emilia kallade henne "söting", flörtig unge men vissa gillar ju äldre. Haha. Jag ropade "Hej" och 40 ungar ropade tillbaks och sen spenderade jag och Emilia en timme åt att poppa popcorn, gluppska ungar, jag tror vi poppa 10 paket. Bärde sovande barn, dansa lite, sjöng lite, letade efter en försvunnen tjej och titta lite på melodifestivalen. Bästa citaten får man från barn och fulla människor och några häliga citat bjöd båda sidorna på under kvällen.

Får främst tacka Emilia för kvällen, hade inte klarat av alla ungar själv o en härlig tjej är hon ju. Nu tänkte jag bjuda på den låten som helt klart var bäst under finalen.


Jag springer på träben.


Första bilden är från i sommras och andra bilden är väl ca 3 år gammal. Alla har vi varit små o ocharmiga.

Kom nyss hem från att sovit hos Lina. Andra gången på en vecka nu. Jag o Sandro sussa över, såg på film och käka tacos. Nu ska jag fixa till mig och träffa Emilia. Vi två ska vara barnvakter till typ 30 ungar ikväll på farbrors schlagerfest. Önska mig lycka till.

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Igår så var jag på typ öppethus på linköpingsuniversitet. Insåg att jag håller på att bli vuxen. Läskigt och det ville jag undvika så vi tjejer drog och åt thaimat på Golden Bangkok istället. Vi försökte lösa mysteriet med att kunna säga "Kvistfritt kvastskaft" snabbt tre gånger. Alla löste mysteriet utan Micka som ägnade hela lunchen åt att försöka lyckas, underhållning, men hon lyckades till sist.

Efter skolan drog jag, cam o lina till chokladcafet jolla. Chokladälskare som jag är blev jag smått galen. Efter dansen så drog jag o cam hem till Lina för att sussa över hos henne.

Idag har jag varit på min första keramiklektion och lyckades producera världensfulaste skål.

Den här redigt bra låten har förföljt mig dessa två dagar. Så med all rätt måste den ju upp även här liksom.


Ge oss en chans vi är äldre nu


En härlig sommarlovsdag i Ljunga.

Vaknade med sprängande huvudvärk så jag stanna hemma. Nu efter några timmars extra sömn o mat i magen så mår jag prima. Men måste tyvärr stanna hemma ikväll. Men det blir dans och att sova hos min lördagspolare Lina imorgon iallafall. Jag tog nyss en promenad i lilla Ljunga byn. Det är vår i luften. Den annars tråkiga stillsamma tillvaron hade ändrats till människor som sprang runt på sina tomter och pysslade med allt. Va det bor tydligen folk här?! Trevligt.

Himlen är blå och mina fötter är små, vad mer kan man önska?

And your living a dream with the sand in your shoes


Riktigt gammal vårbild.

Som vanligt har jag gått runt och varit trött hela dagen och piggna till ungefär klockan 23. Nattuggla är jag ju. Hann inte med allt som jag hade tänkt, men det är så det brukar va o jag sörjer inte det. Dagen har innehållit bio med klassen, "tusen gånger starkare". Sådär film men intressant tankeställare.

Nu tänkte jag trotsa mina ugglevanor o gå o lägga mig. Sovgott på er!


Spring för livet om det är dig kärt.




Mår så där bra som man brukar göra dagen efter. Gårdagkvällen var rätt kul o dansa som fän. Stämpeln på min hand finns nu även på min kind. Jag kände nyss att jag behövde luft så jag tog mig en promenix o lufta hjärnan. Annars har jag inte gjort så mycket mer ansträngande saker idag. Nu ska jag  ta o göra engelskan som jag har skjutit upp allt för mycket.

Äre fest så äre!














UNDO

Kom nyss hem från Fia. Det var mysfirande. Hemmalagade pizzor, buzzspelande, träffa nytt folk, träffa mina gamla godingar, lekte psykolog, trode jag såg dubbelt men de var tydligen tvillingar, råkade vara en awesome unospelare och en regerande mästare på twister.

Såg den fina filmen "I rymden finns inga känslor" i skolan idag, så det är kanske inte så konstigt att jag har haft den här låten på hjärna hela dagen.


A bit of gold



När jag kom hem från skolan så låg det här vykortet och vänta på mig i brevlådan. Inte varje dag man får ett vykort. Kortet fick jag från becca som just nu är i Sri Lanka och har det bäst. Hon kommer se ut som en neger när hon kommer hem. Saknar tösen.

Intervjun på Erikshjälpen gick ypperligt bra btw, dom var inte så läskiga. Nu ska jag hoppa in i duschen, bli lite beatles och sen fira födelsedagsbarnet.


Perrea Perrea



Hahaha bara för att det här kan vara världens sämsta låt. Jag vet inte vad som är värst texten, den charmiga killen som sjunger, hans frisyr, sångrösten, dansen eller den lilla mini elgitarren. Kanske en mix av allting.

Fick se den på spanskan idag och minns när jag såg den för första gången med Jägarn 2008 när den var på Eurovision. Vi gjorde den där vackra huvudrörelsen när han sjunger perrea säkert en hel månad efter och fick med ordet  perrea i meningarna lite fint ibland. Vi är också extremt bra på robotdansen. haha fy fan, fina minnen det där.

But I don´t know how to save a life



Imorgon ska jag leka journalist. Ska intervjua någon stackare som jobbar på erikshjälpen. Ska sen producera ett reportage av hela texten till Textkommunikationen ( ja det finns faktiskt ett ämne som heter så). Lite smått nervös faktiskt.

Imorgon har jag planer på att stressa sönder, för att det är massa som ska hinnas med. På kvällen ska jag fira Sofia som fyllde 18 år förra veckan. Kul att många fyller 18 år nu då, kul alla statusuppdateringar på fb om puben, kul att få höra alla nyblivna 18 åringars intresanta puben upplevelse, Kul att vara ett december barn. Vet att jag klagar rätt ofta på att jag fyller i sista månaden på året, men jag tänker fan fortsätta klaga på det i 9 månader till.

Ninja!



Jadå Micka kommer in i skåpet, det är bara att använda lite våld.

Idag har jag gått runt som en zombie och nicka faktiskt till en gång på historian. Så nu tänkte jag göra som spanjorerna och ta mig en siesta.

Glassbåtar




ÅÅåå så HIMLA mysigt minne. Jag och cam från i sommras. Vi blev sugna på glassbåtar så vi köpte ett stort paket och dela på och satt i sommar/vår värmen vid strömmen. Tjocka? nä vi njöt av sommaren.

Märks det att jag saknar sommaren? Hm...

Nä nu tänkte jag lägga huvudet mot kudden och sova en smula. GODNATT!


Jag tänker som bäst när glaset står tomt och jag väntar på påfyllning.

Hej mina alla kära läsare nu kommer jag med ett viktigt uttalande, eller viktigt och viktigt. Men jag läste nyss min gamla blogg, lite mysig om man får vara självgod o glad. Då insåg jag hur fucking tråkig min nya blogg är. Har jag gått och blivit tråkig överhuvudtaget? Skräcksenarium. Nä. Men då kom jag på den brillianta ideen att jag ska tvinga mig själv att bli fucking bättre på detta bloggandet. Designen är ful, bloggen vill inte funka som jag vill att den ska, men jag är glad och tänkte fortsätta med det. Så oftare bloggning, mer fin sär skrivning och flera visa budskap tänkte jag komma med. PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ!

Man spottar alltid åt höger.








Dagens fångst. Guns and roses och Beatles från H&M. Höga jeansshorts från Carlings.

Tänkte guns tröjan med shorts, strumpbyxor, alldeles för höga klackar och sen lite sotade ögon, röda läppar och sen håret i sitt finaste slag på det. Fest outfiten kirrad och klar. I was born to be a rockstar.

Sola och bada i Piña colada

Rätt härlig dag faktiskt. Mina vänner var lite ovanligt flummiga, glada och underbara idag. Micka bjöd på högläsning och Camilla och jag sjöng fint massa disneylåtar. Vi har mest pratat hela dagen om hur taggade vi är för festen på lördag så jag, cam, jenny, micka, sandra, lina och johanna drog runt på stan i jakt på att hitta lite fina festkläder. Jag har inte haft nåt annat än sommar på hjärnan dom närmaste dagarna så det kanske inte var så konstigt att jag inhanlade ett par höga jeans shorts och två magt-shirts. Önsketänkande. Men då är outfiten för fredagen och lördagen klar då. Jag är så trött på tjocka kläder, så jag ska fan gå i mina shorts om det så fan är -20 grader på lördag. Bilder på inköpen kommer inom kort!

Sen efter lite shopping så var vi nyttiga och åt sallad och sen blev det dans.



Are we humans or are we dancers?

men oj oj oj. Det blev två inlägg från samma kväll. I´m on fire. Känner mig taggad inför helgen. Partiii både fredag och lördag. Ååå ska bli så kul, länge sen nu ju. Men så är ju det stora dilemmat ( som vanligt inför en fest), VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG? Lite tips tack!

Min garderob står just nu tom på festkläder så jag, jenny, Lina och Micka ska kolla runt på stan imorgon innnan dansen, i hopp om att hitta något att ha på sig så man slipper dra dit naken.








Pummsig

Jag är så HIMMLA trött. Kan va för att jag endast fick 4 timmars sömn igår. Chattade med lite smått berusade pöjkar igår som har lov nu. Fan jag vill ha lov igen.

I skolan har jag nog varit lite ovanligt flummigt övertrött, sluddrat på ord och vimmsig. Under skoldagen hanns det med att dricka oboy, fest planera, bli slagen av en våldsam camilla, inse att "Sliwish" måste vara världens coolaste namn och bli lite små arg på min engelska lärare.

Nu på kvällen fika jag gott med mina kära vänner, lite som vi gör nästan varje tisdag. Jag klagar på strunt saker och märker att mina problem är så små mot andras.  

Nu ska jag sluta sluddra, banka huvudet mot väggen och sova en smula. Jag ska sova nu eller snart eller ja.



Ge mig lite sommar, bruna ben och jordgubbar så är jag nöjd.


RSS 2.0