Älgskling Älgskling

Kom precis hem. Har enhel del som måste göras, först städa för att min mysiga släkt ska komma imorgonen och sen så ska jag plugga inför engelska provet imorgon. Inget av det låter speciellt frestande och skulle hellre sitta kvar här i sängen framför datorn. Dagens bästa var heltklart på median då vi skulle jobba med rörligbild(film). Vi gjorde en trailer till en skrekfilm med hönor. Vi gjorde lite röster och fixa ljud och klippte till filmen och så. Den vart faktiskt rätt bra och jävligt läskigt med en cp höna som börjar skrika.

Det var också fint med hönan som bröt på rysska och ropa ÄlgsKling ÄlgsKling

Jag har ungefär träningsvärk i alla mina kroppsdelar. Går runt och känner mig som spagetti.




Hahaha några gamla foton från förra året när vi jobbade med rörligbild. På den tiden då jag var liten, ful och äcklig. Det var tider det <3




Kan hon ta o laga sin fucking mobil?


 Jägarn bjöd mig på födelsedags fika idag (Bara 2 dagar kvar nu), gullig är hon. Snack, prat o sånt i mängder.

ORRE L <3

















Hela konserten var bra men när min kära Oskar Linnros sjöng min favvo-låt med honom, Från och med du. Då var det FUCKING AMAZING! Blev så lycklig, kommer nog leva på den här lyckan nån vecka framåt. ORRE L MIN MAN <3

Varför skriver du favvo med två ev för?


Lördagskvällen spenderades med min mysiga Lina

Jag hade barnsliga tankar, men vi är inga barn längre eller?

Har nyss pluggat galet mycket på engelskan, så inte mig. Men känner mig små stolt. Ska fortsätta med pluggandet och leverera en krönika hade jag tänkt mig. Ikväll väntas lördagsmys med min fina Lina. Sussa över o bara må bra. Lina har bannlyst mig från att ta med min favorit film Hangover, lite små sorgligt. Men ska nog ändå hitta nån bra film i min hög av dvder. Vi ska nog också små tagga för att få se våran älskade Orre L imorgon <3

Ibland känns allt bra och ibland är man helt enkelt jävligt bra.


Jag börjar pensla jag flyter med känslan




så var det bara 28 dagar kvar till jul.



Mamma pysslade nyss ihop en julstjärna till mig, jag har en påse skummtomtar bredvid sängen, låten "Gläns över sjö o strand" spelas från min spotify lista. Känner julstämningen.

Det är fredag liksom..... IGEN?

Guu det vart fredag helt plötsligt. Lika förvånad varje vecka. Känner mig äckligt pigg, gick hem från skolan igår för jag mådde lite dåligt, sov fyra timmar då på dagen och sen gick jag och la mig tidigt igår och sen sovmorgon på det, ljuvligt. Uppskattar sömn. Även denna fredag ska jag chilla galet, planerna för övernattning på matteus ikväll blev inställda jahopp... Men får väl vara hemma och chilla istället. Hörde nyss lite snack om tacos, det faller mig bra i smaken. Dagen har varit bra på nästan alla sätt som går. Fick som uppgift på textkommunikationen att spionera på folk. Jag spionerade på två ovetande gammla tanter. Sen har jag haft riktigt härligt folk runt mig hela dagen, saknar dock min camilla som ligger hemma o sjukar. Imorgon ska jag än en gång sova hos Lina. Blir tredje lördagen i rad, varför bryta en bra tradition liksom?



P.S Att svara "hehe" på msn är ungefär världens äckligaste sätt att svara på. Sluta upp med det, tack. Speciellt du Lina D.S

Ett snöbollskast bort

Så slängde jag ut lite foton i inlägget innan då från fotograferingen i fredags. När jag stod vid min busshållplats idag i snöstormen så såg jag små barn kasta snöbollar på varandra. Har lite små funderingar på att attackera en lycklig ovetande vän med en stor snöboll nångång de närmaste dagarna. Snöbollskrig brukar oftast börja med att jag kastar första snöbollen, men det slutar nästa alltid med att jag halvt kvävs av snö. Ett vettigt tips som jag ska försöka hålla mig till det här året är att inte attackera killar på ca 1,90 som garanterat är starkare än mig. Ett ännu bättre tips är att absolut inte själv attackera 2 stycken killar på 1,90. Jag får se om jag lär mig av mina misstag eller inte.

Såja






....

Varje gång är som den första gång vi sågs,
även om det är över nu,
allting har förändrats men du finns kvar,
allt var svävande men nu ser jag klart.


Snack om drömmar, springa till bussen, sickt djup, Micka goes muslim, just an ordinary Saturday

Har studiedag idag, faller mig bra i smaken. Chillat galet fram till nu men ska börja ta tag i lite plugg. Lördagen resulterades sen i bästa sätt med filmkväll hos Lina. Lite spänning vart det när Sandra hoppade av bilen i farten sprang fram till bussen, snäll som jag är tröck jag på stopp så hon kom på bussen. Väl hos Lina blev det film skräckis med "Case 39". De jag delade flummsnacket och kvällen med var Becca, Sandra, Jenny,Lina och Micka. Jag var den enda som sussa över hos Lina och gu vad djupt man kan snacka då. Fin kicka det där.  


Men våra brister gör oss till människor


Kom nyss hem från öppethus. Tänkte fortsätta dagen med att bara chilla galet till bra musik, kanske blir någon film också.

En kö, 430 foton, härliga människor, gullig hund och en underbar vän.

Jag, Hannah, Elin och Danne (Hannahs bfriend) modellade lite fint efter skolan. För lång kö men det var det värt. Kul att bli sminkad och faktiskt riktigt kul att stå framför den där dumma kameran. Det vart 3 olika fotograferingar och bilderna kommer så fort som jag får dom av Hannah. Hannah var galet lik en model medans jag såg lite evil kenivel ut på alla korten men men jag är rätt nöjd.

Deo är bara för gullig, det är Hannah och Elins nya hundvalp. Han var med oss hela tiden i väntan på vår tur. För det mesta låg han och sov mitt på golvet. Det såg frestande ut och jag fundera på att göra samma sak. Det är nåt med att alla människor ler mot en när man har en hund. Lite konstigt tycker jag.

Om några timmar blir det öppethus på vår skola. Rätt onödigt att spendera en lördag kl 11.30 på skolan när ens plats är hemma i sin säng vid den tiden. Får ledigt hela måndagen så, så hemskt är det inte. Vart jag spenderar lördagkvällen är ett mysterium än så länge, får se hur det blir.








Sista fotot är kort på kort bättre kvala kommer. Bilden är på mig och min underbara vän Hannah. <3

Open your eyes, your eyes are open.

Någon som har spelat facebook spelet robot unicorn?
Någon som har märkt att sisodär alla går runt och nynnar på just den låten?
Någon som insett geni texten "open your eyes, your eyes are open"?
Någon som tänkt på att om vi alla sjöng den samtidigt skulle det bli världens största allsång? ("Stockholm i mitt hjärta" slå dig i väggen).
Någon mer än jag som har insett hur dålig den egentligen är?

Men den eviga frågan är då varför jag sitter och nynnar på den hela tiden och hur jag på något mystiskt sätt sparade den på min spotify lista. Hatar låten....Always I wanna be with you.


Nån måste ju vara det svarta fåret.


La tiden på att våga håret idag istället för att äta frukost. Ytligt, jag vet. Fick ta mitt straff när alla i klassrummet kunde höra min mage kurra på första lektionen. Camilla satt och skratta bredvid. Det är ju bra att jag kan glädja andra iallafall. Men aldrig mer missa frukosten, min magsäck åt typ upp sig själv.

Blev skolan och sen staden med Johanna och Sandra. Vi skulle kolla in BikBok när de hade sin stora rea.Vi var tydligen inte de enda som tänkt den tanken, extremt mycket folk och lång kö. Jag är en människa med extremt mycket tålamod, o så har jag inte det. Kom iallafall hem med en svart t-sha, svart transparentskjorta och ett ugglahalsband på de. Just nu kollar jag igenom garderoben i hopp om att hitta 4 st vackra outfits för fotograferingen imorgon.

Längtar till Ben and Jerrys med Hannah imorgon, men längtar inte till en kamera riktat mot mitt ansikte.


Ctrl Z

Hihi blev lite glad när jag fick höra att mina utvalda sovlåtar hade fallit många i smaken. Patty tipsade mig om att se 9 crimes - Damien Rice konstiga musikvideo.  Jaa.....jag hade aldrig sett den förut men den var enbart konstig, ballonghuvud bokstavligen. Videon hittar ni här. Tänkte somna nu. Imorgon väntas bara en helt vanlig tråkig torsdag, men ni ska se jag lyckas nog ändra på det.

Godnatt på er!


Nu kör vi miljövänligt!





Jag kom tillbaks till skolan idag. Var ovanligt pigg och glad och med det finns det en risk att jag irriterar mina medmänniskor. Riktigt kort skoldag. Jag, Mikaela, Jenny och Lina hamnade iallafall i Jennys kök efter skolan. Pratade om allt ungefär och lite till. Sen blev det lite nyttigheter på MC, donken, Macedonken eller Macdonalds you name it. Efter det blev det dans, har typ aldrig någonsin varit så ofokuserad på dansen. Flammsade runt och var konstig för det mesta. Härlig tjej det där. Iknow I´m her. Svårt att ogilla mig liksom. Iknow.

What's the point of doing anything If you'll never notice?



Var hemma från skolan idag pga sprängande huvudvärk. Men några timmars extra sömn och knarkande av huvudvärkstabletter och jag är back on track. Hannah muntrade upp mig som vanligt och berättade om en grej vi ska göra på fredag. Det ska bli roligt, spännande och en gnutta av nervositet. Det handlar en del om kläder så en shopping tur skulle inte sitta fel nu. Tänkte sova snart och vila huvudet en smula.

"Himmlen är blå och mina fötter är små"


Svårt att sova? Här är lite lugna låtar att somna till.
























Jag presenterade mig som ingen, men lämnade dig som någon.



Hittade detta guldkorn igår.

Insett att jag väldigt ofta dagdrömmer och tänker på annat. Måste få tankarna till handling, grubbling till klarhet och sluta skrämma folk med att stirra ut i tomma intet.

Jag och Camilla träffade en random gammal tant idag som gärna ville dela med sig av sin livshistoria. Hon slängde även in lite visdomsord då och då i sina berättelser. Härlig gumma måste jag säga. Jag och Camilla tänkte bjuda henne på pepparkakor någon vacker dag.


No one wants forever...


Så jävla omtumlande

Gjort så jävla mycket idag och blivit påminnd om att jag verkligen har de underbaraste vännerna.

Vaknade at Linas place. Fick skjus till staden. Köpte farsdag pressent. Blev choklad. Jag tänkte att av choklad kan man ju inte bli annat än glad. Drog till Camilla, fick uppdatering om gårkvällen. Fick skjus av min mor så åkte vi till morfar. Min kusin var där och jag kände mig som ett mattegeni när jag lärde henne delat och hon förstod också. Jag är fan Einstein. Sen hämtade vi massa kläder, en hel sopsäck blev det. Sen åkte jag till Max för att träffa Lisq. Vi åt på Max och satt där och snacka i 3 timmar. Vi är fan inte tysta en minut, vi har så mycket att snacka om, sån underbar bästavän är hon.

Kom nyss hem. Pappa har fått sin choklad, gissa rätt, han blev glader. Nu väntar kläderna på att bli provade och sängen på att jag ska ta igen lite sömn.

Ibland är livet för bra.

vad HÅLLER du på med?


Gårdagen då. Jag och la familia drog runt på staden och jag fick hem två riktigt snygga par skor. Sen åkte vi och firade min farbror, som för övrigt är ruskigt lik Pettsson i "Pettsson och Findus". Jag drog sen hem till fining Lina. Så jäkla mysigt hade vi. En halv trött JenJen får plötsligt skrattattack till en rätt simpel grej och nästan ramlar ut ur sängen. Sen blev det chips och filmmys. När vi egentligen skulle sova så prata vi om lite kluriga "antingen eller" till 4-5 typ. Mysigare tjej får man leta efter.

Vissa är bara naturligt vackra.


Hahaha Sandra skickade nyss det här fotot från festen förra veckan. Skratta en smula när jag fick se den och sen blev jag stolt för min wannabe gangsta grej, keps är min grej.

En kass morgon som började med att jag försov mig och missa bussen. Men blev glader i slutet på dagen när jag insåg att det var fredag. Det är något speciellt med fredagar. Lina och Camilla har tagit drivande till en ny dimmension som slutade med att vi alla misstolka varandra. Därför sitter jag hemma denna fredagkväll med tacos i andra handen. Efter skolan blev det att kolla kläder och systemisar med fina chican Sandra, Nikon D3100 faller mig bra i smaken.

Gangtan och strandnisse, vi är ba för fina vi.

Kännslor gör oss sårbara, men de gör oss också till människor



Varför kan jag inte somna normal tid som alla andra för? Kanske för att jag inte är som alla andra, envisheten håller mig kvar vid musiken och ensamheten i natten.

Godnatt alla stjärnor och ugglor i natten.

Jag vet att jag var bättre förr

Bloggens statistik har gått till golvet, nästan.

Den här veckan har på nåt sätt lyckats gå snabbare än lovet. Under veckan har jag knappt haft några lektioner och lektionstiden har mest ägnats åt unicorn lan, patetiskt, jag vet. Blev klar med Samhälls grejsen för en timme sen, känns redigt bra måste jag säga. Vintern har precis börjat komma och det betyder att jag blir lite osocial och myser med filt framför tvn för det mesta. Men ni kan vara lugna om nån vecka står jag utanför er port och knackar som en galning.

Men du jag vet att jag var bättre förr, men våra brister gör oss till människor.


För så gör Jennie vart än hon står och vart hon sitter och vart hon går.



Jag har nåt fel på mina fötter, har svårt att få dom rakare än så här. Mamma säger att jag går som en kille, Illa.

(Denna text ska läsas sjungande) Men så gör Jennie vart än hon står och vart hon sitter och vart hon går så får vi lov, så får vi lov att sjunga Jennies visa.

Såja! Lina + Jennie + Orre L = Sant


Slask i ton.

Asså jag vet inte om ni har märkt det men det är liksom SNÖSTORM UTE!
WTF?  jag blev väldigt förvånad när jag tittade ut genom fönstret imorse. Marken var ju liksom vit. Vad är det här?
Det vart ingen lång skoldag idag liksom hela veckan framåt för att alla lärare har flytt till England, Avundsjuk? Nä fan får ju uppleva snöstorm ju.
Dagens ansträngning blev att springa till bussen, halkade typ 167 gånger, klackskor + slask inget att rekommndera. Nu har min pappa gett mig de sorgliga beskedet att han tydligen inte bytt vinterdäck på bilen och vill då inte skjusa in mig till staden. Skapligt irriterad faktiskt.

Tipp Tapp tipp tapp tippi tippi tipp tapp. Tipp tipp tapp. Så var det bara 45 dagar kvar till jul då.

Kavajer i trio






Jag vet vilken dy hon varit i











I gonna get you one way or another.

SÅJA! Då var samhällen klar. Nöjd. Har letat som en idiot efter en vitskjorta som inte får mig att se ut som en sjuksköterska, men har inte lyckats hittat nån. Så idag hade min morfar bestämmt sig för att skänka lite gamla kläder till Erikshjälpen och vad hittar jag inte då om inte den lilla perfekta vita. Nöjd. Tänkte bänka mig framför EMA galan nu, passar perfekt med sovmorgon till 11.25 imorgon. Jag är Nöjd.

Hej mitt namn är Jennie mitt liv är som ditt. Jag vet inte om du sett det men det liknar ditt shit.

Nu har jag ändrat mig, nu är jag istället arg på min fot. Dumma fot som var tvungen att vara just på den platsen där ljuslyktan skulle välta, fan. Aja kom nyss hem från friskis med Cami och nu sitter jag o trillskas med samhällen. Snart börjar Gossipgirl så jag får ta mig en välförtjänt paus. Måste säga att jag lyssnar på en väldigt bra cover. Plura + Logiskt = Jävligtbra. Det var allt från mig damer o herrar.


Status: SKADAD

Aj helvete aj. När jag duschade så råkade jag välta en ljuslykta av glas som stod bredvid badkaret. Crash, lyktan slog i badkarskanten och slogs i bitar. Glasbitarna attackerade min fot. Det vart lite blod men inte mycket, det vart några sår men inte många. Jävligt olämpligt ställe att sätta en ljuslykta på bara. Dumma ljuslykta. Aj fan.

Dilemma på högsta nivå

Tacos alltså vem tycker inte om tacos, till och med min kräsna bror älskar tacos. Den ultimata maträtten. Den ligger iallafall i kylskåpet och väntar på mig. Men den väntas till ikväll. Ikväll ska tydligen alla program som jag vill se börja samtidigt. Klockan 20.00 också av alla tider på dygnet. Blir nog att se när de visar Bounce konsert från i våras. Som jag förövrigt såg live i Globen i våras (skryt i massa). Vill peka på tvn och skryta att där har jag vart, tills jag inser att jag sitter själv och då är det inte lika kul längre. Sen har vi pensionärprogrammet "så mycket bättre". Det är den charmiga Petter som får mig att se det programmet. Di leva är ju dock också härligt konstig. Inte för att jag lyssnar så mycket på rapp, jag är för cool för det (förutom Snook såklart). Men låten logiskt med Petter är ju faktiskt bra. Sen är det även Toy Story2 ikväll. Ni förstår mitt dilemma. Så nu frågar ni mig va fan jag gör hemma en lördagkväll?

Jo käkar tacos och glor på tv.


Har jag nämnt att jag såg Bounce live i våras?

I Globen?

Jaha har jag........


Eller ge mig róse gärna mousserande.

Engelskan stirrar på mig och skriker att du borde göra mig! Men jag strejkar och säger tillbaks att det är höstlov så låt mig va. Jag går istället in på meningslösa bloggar och hoppas på uppdatering. Käkar för mycket toblerone än vad som är bra för hälsan. Lyssnar på guldgossen om och om igen. Två låtar faller mig lite extra i smaken Guldgossen – Ge Mig Rosé och Guldgossen – Gillar, Gillar Inte. Fick nyss veta att min vän ska studera i Frankrike i ett år nästa år. Irriterad, vad har frankrike som inte vi har? Jag kan köpa en jävla baguette i kiosken till dig om det är så viktigt. Ussh nu längtar jag utomlands. Spanien skulle inte sitta illa just nu. Studerar nog ett år i Spanien istället HA! hare bra suckers! Önsketänkande. Dumma Frankrike.




Om bordet går sönder så är det inte mitt fel utan bara dåligt virke



Så mysig jag känner mig. Mjukisbyxorna på, min stora mysiga tröja på, ny duschad och ny tränad. Resten av la familia drog precis till familjens vänner så nu har jag huset för mig själv ikväll. Tänkte hoppa på borden, springa runt, dansa konstigt och sjunga falskt. Sånt man ska göra när man är själv. Annars kunde jag busa till det och bjuda hit folk, riva huset osv. Men familjen väntas hemma om bara några timmar så det är ingen mening med det. Letade efter en vän som ville rädda mig från ensamheten, men plötsligt känner jag för att mysa själv. Titta på idol, käka gorbis och bara må lite bra.


När livet är som i det allra chillaste slaget



Myssockorna är på. Inte gjort någon vidare ansträngning idag. Flyttat mig mellan tvn och datorn för det mesta. Men så får det vara ibland. Tänkte inte ändra på den saken utan tänkte sätta på filmen kick-ass och svulla med lite godis och toblerone. 


Svart vitt och allt däremellan

Mysigt att vakna upp på morgonen med att lyssna igenom Daniel Adams-Ray nya album som kom ut igår "Svart vitt och allt däremellan". Jag är så att jag tycker att riktigt bra album ska köpas, vill ha cdn i handen och bara veta att just den är bara min. Kan lyssna på din jämt om jag så vill. Ett minnen som man kan ta fram senare i livet och säga sån här jävla bra musiksmak hade jag.

Jag är besviken på mig själv att jag fortfarande inte köpt Håkans nya album som också måste göras. Dock har jag lyssnat sönder den på spotify men den ska fortfarande inhandlas. Men det här albumet med Daniel står på prio ett. Men arg för att albumet inte kommit ut på spotify än, utan att man är tvungen att lyssna på albumet på youtube istället. Tiden innan spotify fanns var hemsk, förstår inte hur vi klarade oss.



Albumet gör mig inte besviken, underbart bra är det. Fem av fem toast.

Gul bil.

Godmorgon Godmorgon.


Jag gillar mina fingrar när de glider över min gitarr


Ögonlocken stängs men jag är för envis. Vet inte varför men känner helt enkelt inte för att sova, fast kroppen säger emot. Guldgossen håller mig sällskap, irriterad på att jag inte gick på deras senaste spelning. Men nu var det ju så att det var samtidigt som la maskeraden. Ödet gillar att ställa till det för mig ibland o sätta grejer på samma datum. Jag som vill göra allt o lite till. Skulle va bra om man kunde dela på sig, kunna göra både och liksom. Och då jävlas lite med ödet också.


Jag tog en kula för dig o fick en smula tillbaks. För dig ska jag göra det 1000 gånger om.

Drog sen till Camilla där även Lina var. Chilla galet, flumma som vanligt och terrorisera folk. Mina två favorit tjejer det där.







Mitt lokalsinne är det bästa!

Vaknade i en såndär säng som man har en kontroll till så att man kan vika sängen på mitten om man vill. Jag tyckte det var kul och testa att åka ihop o ut några gånger. Vaknade bredvid Lydia. Igårkväll blev det skräckfilm,nattpromenad, flummsnack och dricka på det. Imorse vart det att gå lite vilse i Rambodal. Lydias längtan efter juice fick oss att leta efter ICA smedby. Vart en väldigt lång promenad men vi kom till sist fram. Vi gick sen tillbaks till tuffingen som låg o sov o så käka vi vår frukost.

I´m not a robot



Haha Camilla charmunge. Hon blev sur på mig när jag hade bytt blogg,gullig. Min trognaste läsare. Bästavän.


Så bli inte förvånad om mina väskor är packade och min väckarklocka är borta

Så har jag officielt vänt på dygnet bubble trouble är riktigt beroende framkallande. Somna iallafall inte förrän kl 5.30 imorse, vaknade av min väckarklocka kl 14. Chillat framför tvn o sprungit ett varv i skogen har jag hunnit med. Ska snart bege mig ut i natten.


Älsklingslåten


Chillar Stina bor i vårt kvarter. Hon äter strumpor och står på ett ben.

Mysigkväll med tuffingen och Lydia med Thriller och kladdkaka. Imorgon blire chillfesthäng med nytt folk, trevligt trevligt. Lov är ju bara för bra.


Så välkommna dårå!

Hej Hej. Slängde in lite inlägg från mina senaste inlägg från min gamla blogg. Tänkte börja på ny kula och flytta från devote till blogg.se. Hoppas mina kära trogna läsare följer med till denna blogg och att det även kommer några nya. Bloggen ska bara handla om mitt liv och lite vad jag har lust att skriva om. Så läs o njut eller vad man säger. Då finns det väl bara en sak att säga.

Välkommen till jappel.blogg.se!


SKÄGG SKÄGG SKÄGG! Det är så mkt mer än bara ett ord, det är en livstil, det är liksom en religion. Allt är bara SKÄGG!



Skägg Skägg Skägg. Gårkvällens älskade ord. Bästa festen på länge måste jag säga. En härlig mix på människor, Camilla talade ut med Gunnilla, jag halsade vitlöksvinäger. Allt vara bara bra helt enkelt, Skägg alltså. Somnade nästan i mitt badkar när jag kom hem men somnade i min egen säng till slut.

Vet du när maskeraden börjar?



  


2010-10-29

RSS 2.0